Quantcast
compustar help - Beyond.ca - Car Forums
Results 1 to 10 of 10

Thread: compustar help

  1. #1
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    calgary
    Posts
    718
    Rep Power
    20

    Default compustar help

    i need help with my compustar alarm. i posted about this before and some of you guys said taht it mite be the connections. well the alarm got installed a long time ago cuz my car used to be my bros. does anyone on here know how to install them? and could you plz help me find the loose connections and fix it. i would go to an installer but i dont have a lot of cash rite now and i need it fixed.
    thx

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    My Ride
    1995 Acura Integra GSR
    Posts
    33
    Rep Power
    0

    Default

    If it was installed by a shop, give them a call.
    Most shops give lifetime warranty on their installs, they should be able to help you out

  3. #3
    ecstasy_civic's Avatar
    ecstasy_civic is offline MMA guru, but still rage2's bitch
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    calgary
    My Ride
    08 Si
    Posts
    2,410
    Rep Power
    22

    Default

    if not, PM 12v hes really good, he did my stereo and alarm

  4. #4
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calgary
    My Ride
    350Z
    Posts
    323
    Rep Power
    20

    Default

    explain the details of what it does or doesn't do, and when it does it. I might be able to diagnose it for you from here.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    calgary
    Posts
    718
    Rep Power
    20

    Default

    it doesnt arm. it locks when i push the botton but it doesnt arm. the only thing it does is lock and unlock. it just started doing this all of a sudden.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Calgary
    Posts
    602
    Rep Power
    21

    Default

    is it in Valet Mode ? do you see ZZZZ on the remote ? is the siren turned off ?

  7. #7
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    calgary
    Posts
    718
    Rep Power
    20

    Default

    my remote screen is kinda busted but its not in valet mode, i already tried that. siren isnt turned off either.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Calgary
    Posts
    602
    Rep Power
    21

    Default

    does the siren still work ?

  9. #9
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Chinatown
    My Ride
    FJC, S30
    Posts
    2,375
    Rep Power
    22

    Default

    hey dude.. i have an extra compustar remote that i have been tryin to sell.. ahhaah pm me if your interested. this is last years remote. the blue one. 2 way fm.
    Submaker.Illest.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Chinatown
    My Ride
    FJC, S30
    Posts
    2,375
    Rep Power
    22

    Default

    i think the shock sensor is fucked. my buddy got his done last week and they messed up on the shock sensors. it would lock and all but not go off after you kick it. shitty install i guess.
    Submaker.Illest.

Similar Threads

  1. Compustar HELP

    By GingeRRRBeef in forum In Car Entertainment / Electronics
    Replies: 13
    Latest Threads: 11-10-2002, 01:01 PM
  2. CompuStar Buyers

    By max_boost in forum In Car Entertainment / Electronics
    Replies: 68
    Latest Threads: 08-17-2002, 01:16 PM
  3. Compustar

    By HRD2PLZ in forum In Car Entertainment / Electronics
    Replies: 95
    Latest Threads: 08-07-2002, 10:49 PM
  4. Cheapest place to buy a compustar alarm?

    By Joe Malms in forum In Car Entertainment / Electronics
    Replies: 3
    Latest Threads: 08-07-2002, 02:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •