Quantcast
New Forum Feature - Youtube and Other Video Services Linking - Page 2 - Beyond.ca - Car Forums
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 30 of 30

Thread: New Forum Feature - Youtube and Other Video Services Linking

  1. #21
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Calgary
    My Ride
    has a turbo
    Posts
    2,193
    Rep Power
    14

    Default

    copy and paste the link into the reply button..

    this only works for youtube and gmail videos

  2. #22
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Calgary, AB
    My Ride
    CBR600RR
    Posts
    3,305
    Rep Power
    15

    Default

    How have people still not figured this out?
    In reference to Rob Anders:
    Originally posted by ZenOps
    Hes not really that bad...

  3. #23
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    YYC
    My Ride
    2011 Audi TTs
    Posts
    2,694
    Rep Power
    16

    Default

    mmm i find myself using facebook video more often than vimeo and youtube now...is there any way to get facebook video embedding to work on beyond too?

  4. #24
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Calgary, Alberta
    My Ride
    14frs,06Tacoma,69Olds Vista Cruiser, 73VWwestfalia
    Posts
    297
    Rep Power
    0

    Default

    I'm sorry but could someone talk to me like I am in grade two.

    I tried to embed the following video that worked on facebook but only came up as a link on beyond.

    http://www.youtube.com/watch?v=DlaXq...layer_embedded

    So then I tried the share button and got this
    http://youtu.be/DlaXq_1BycE

    None of the embed options worked.

    I couldn't find the code that looked similar to the one Rage posted at the start of this thread.

    Thanks

  5. #25
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calgarian Living in Edmonton
    My Ride
    93 240sx SE, 17 Q50S
    Posts
    5,918
    Rep Power
    19

    Default

    Okay.


    Type [ youtube ] PUT IN ThE CODE dlaXq_1BycE here type [/ youtube ]



    Now when you apply it, make the the spaces between [ and ] youtube are gone.


    If you still can't figure it out. I'm gonna Embed it myself, click on my quote and look at what I did

    Originally posted by GTS Jeff
    You know those bored stay at home moms who's entire lives revolve around driving their kids to soccer, various cleaning accessories, and worrying about neighbourhood rapists? The kind of people that watch the View and go "uh huh..." Those unfulfilled people who try to fill the void in their empty lives by writing whiny letters to the editor complaining about shit that no one really cares about?

    Well imagine if instead of writing that letter to the editor, she just posts on a car forum for car enthusiasts. That's Kritafo.

  6. #26
    Join Date
    May 2007
    Location
    Calgary, Ab
    My Ride
    KTM200XCW/S13/4WD/Daily
    Posts
    602
    Rep Power
    11

    Default

    Originally posted by big A
    I'm sorry but could someone talk to me like I am in grade two.

    I tried to embed the following video that worked on facebook but only came up as a link on beyond.

    http://www.youtube.com/watch?v=DlaXq...layer_embedded

    So then I tried the share button and got this
    http://youtu.be/DlaXq_1BycE

    None of the embed options worked.

    I couldn't find the code that looked similar to the one Rage posted at the start of this thread.

    Thanks
    http://youtu.be/DlaXq_1BycE

    copy the bolded part, then in your reply, hit the "youtube" button and paste there. The code will look like [youtube ]DlaXq_1BycE[/youtube] (without the extra space)



  7. #27
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Calgary, Alberta
    My Ride
    14frs,06Tacoma,69Olds Vista Cruiser, 73VWwestfalia
    Posts
    297
    Rep Power
    0

    Default



    Yaaaaaaay Thanks guys

  8. #28
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Singapore
    My Ride
    Toyota Altis
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default Youtube and Google Video Linking

    Wonderful assistance coming from wonderful people. Thanks a million!!


    Intel Pentium Core2Duo E6750 2.33.00GHz | BIOSTAR TP35D2-A7 P35 | XPertVision GeForce 8600GTS 256MB DDR| Seagate Cheetah 37GB SCSI 10000RPM | Hitachi 320GB SATA | Seagate Tape Drive STT20000A | PATRIOT 4GB 800DDR2 | LG DVD16XReWriter | Motorola SURFboard CableModem | PanaScope SP900 | Intel PRO/1000 CT Network | CoolerMaster | Enermax | WinXP PRO SP2

  9. #29
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    YYC
    My Ride
    Ricer SUV, Lexus Coupe in Mid Life Crisis Orange
    Posts
    19,528
    Rep Power
    5

    Default

    Updated OP with new insert video instructions.
    Originally posted by SEANBANERJEE
    I have gone above and beyond what I should rightfully have to do to protect my good name

  10. #30
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Calgary, Ab
    My Ride
    Old Honda
    Posts
    237
    Rep Power
    0

    Default

    Test post after my ballsup yesterday...


Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Linking errors on main forum page

    By woodywoodford in forum Suggestion/Comment Box/Forum Related Stuff
    Replies: 0
    Latest Threads: 12-28-2012, 11:21 AM
  2. Two Steps From Hell (youtube heavy linking)

    By Vagabond142 in forum Entertainment
    Replies: 4
    Latest Threads: 03-12-2010, 09:57 AM
  3. New Forum Feature - Firefox 2 and IE7 Beyond.ca Search

    By D'z Nutz in forum Suggestion/Comment Box/Forum Related Stuff
    Replies: 9
    Latest Threads: 06-21-2007, 11:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •