Quantcast
Shaw Internet Connectivity Issue - Beyond.ca - Car Forums
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: Shaw Internet Connectivity Issue

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Calgary, AB
    Posts
    58
    Rep Power
    0

    Default Shaw Internet Connectivity Issue

    Is anyone else in Taradale or Saddleridge having an intermittent internet connection issue? My connection has been acting up since yesterday.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Calgary
    My Ride
    Hondas
    Posts
    1,771
    Rep Power
    9

    Default

    I had total loss of service for part of the evening yesterday. I'm in temple just south of you. I phoned and they said there was a problem in my area (temple) and that they were working to resolve it.

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Location
    calgary
    Posts
    144
    Rep Power
    0

    Default

    i had no service during the afternoon prolly at like 1 pm till 5 pm and im just south of you too. im up in coral springs...

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Calgary/Lethbridge
    My Ride
    2005 Subaru Legacy GT Limited
    Posts
    1,342
    Rep Power
    8

    Default

    I had no service today from bout 1 to 5... I'm in Edgemont.

    Pretty crazy, phoned at 1:15, said that the service is just going to be down for 3 times until 6:00 for about 20 minutes each, internet was down the entire time though, called at 4 to wonder wtf was going on and they said it will be up at 5. Right at 5, on the dot, internet came back up, surprised they estimated it so well.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Calgary, AB
    Posts
    58
    Rep Power
    0

    Default

    I just called Shaw. The tech insisted that the issue is within my home connection because nobody else in my area have called them about intermittent internet connectivity. So, they'll be sending a tech to troubleshoot my home connections. I'm pretty sure it's not my home connection but if they want to waste their time, then they can...

  6. #6
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    calgary
    Posts
    541
    Rep Power
    8

    Default

    Bump
    Anyone having issues in hamptons/edgemont

  7. #7
    Join Date
    May 2006
    Location
    calgary
    My Ride
    The SHBARUS
    Posts
    2,018
    Rep Power
    16

    Default

    No internet in royal oak.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    MooooooO
    My Ride
    AWD grandpa wagon
    Posts
    2,195
    Rep Power
    11

    Default

    ^ same in citadel

  9. #9
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Calgary, Alberta
    My Ride
    00 Honda CR-V, 02 IS300
    Posts
    2,188
    Rep Power
    12

    Default

    Shaw Internet not working here in applewood.

  10. #10
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Calgary
    Posts
    477
    Rep Power
    0

    Default

    Originally posted by CivicDXR
    Shaw Internet not working here in applewood.
    yes it is

  11. #11
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Cochrane
    My Ride
    03 CBR F4i, 04 ralliart, 01 tracker 12 outlander
    Posts
    672
    Rep Power
    7

    Default

    Nothing in Cochrane
    Originally posted by Unknown303
    Everything makes me upset.
    Originally posted by Mibz
    Nonsense. You've all got slanty eyes, play Starcraft, speak Chinese and eat nothing but sushi and ginger beef.

    DON'T TRY AND CONVINCE ME OTHERWISE

  12. #12
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Calgary
    Posts
    1,449
    Rep Power
    10

    Default

    Edgemont has been out for about 2hrs

  13. #13
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Calgary
    Posts
    10,291
    Rep Power
    25

    Default

    I'm downtown, had an outage for about 30 min tonight from 9-9:30pm roughly.

    A couple weekends ago I had a 2-3 hour outage, and Shaw said it was some issue with a damaged cable or something, and they had dispatched techs out to fix it. It was their opening recording before you could even talk to a human, so it was clearly a widespread issue. Extremely minor though, and I'm back to normal.

  14. #14
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Calgary, Alberta
    My Ride
    00 Honda CR-V, 02 IS300
    Posts
    2,188
    Rep Power
    12

    Default

    Originally posted by BigDannyCool


    yes it is
    Well it's not working for me, and my cousin who lives a block away.

  15. #15
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Red Deer, AB
    Posts
    635
    Rep Power
    7

    Default

    I am on the Island and our internet has been down for about 90 minutes now. Can't get through on 310-SHAW or the local support line in Nanaimo. Weird.

  16. #16
    Join Date
    May 2005
    Location
    Calgary
    My Ride
    2015 IS350 F Sport
    Posts
    977
    Rep Power
    9

    Default

    Mine is also out in royal oak
    "if you disagree with my views are cannot adequately my criticism then ignore my posts." - Nusc

  17. #17
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    calgary
    Posts
    541
    Rep Power
    8

    Default

    Apparently it's out in alot of areas

    Bobby #9454 (22:17:54):
    Hi there sorry for the disruption, we are currently experiencing a major outage.
    Bobby #9454 (22:18:07):
    I should say we will be back up and running within 24 hours.

    FaceTheDream(22:18:34):
    Out of curiousity what was the cause of the issue? are you allowed to tell me?

    Bobby #9454 (22:18:50):
    If I knew yes
    Bobby #9454 (22:19:04):
    They say "unknown" which means something is physically wrong that was not intended by us
    Bobby #9454 (22:19:21):
    car accident, power line down, transformer crashed into or overloaded. that type of thing
    Bobby #9454 (22:19:36):
    if it was planned, we would know and have that information for you in that event

  18. #18
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Calgary
    Posts
    1,449
    Rep Power
    10

    Default

    back up in edgemont!

  19. #19
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Calgary
    My Ride
    Honda Accord
    Posts
    948
    Rep Power
    8

    Default

    In Dalhousie, been down since late last night. Called shaw this morning - 1hr wait times to talk to someone so looks like a lot of people are having trouble.
    Go Flames!

  20. #20
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Calgary/Alberta
    Posts
    632
    Rep Power
    9

    Default

    Hey guys,
    sorry I missed this thread - we had an Internet outage yesterday due to hardware failure. Our vendor came in to repair it and all services should be up and running now.

    If it's not working, do a quick powercycle of your modem. If you're still having problems, fire me a PM and I'll get our team to help you out.

    Thanks,
    John

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. any SHAW internet experts here? HORRIBLE SHAW INTERNET

    By thetransporter in forum Computers, Consoles, and other Electronics
    Replies: 13
    Latest Threads: 10-23-2009, 01:18 PM
  2. Shaw internet usage? ALSO: SHAW bumps download speed.

    By old&slow in forum Computers, Consoles, and other Electronics
    Replies: 211
    Latest Threads: 03-30-2009, 07:46 PM
  3. "Limited or no connectivity" with Linksys wire router.

    By Pacman in forum Computers, Consoles, and other Electronics
    Replies: 7
    Latest Threads: 09-14-2008, 10:35 PM
  4. Shaw Internet or Telus Internet?!?!

    By phubu in forum Computers, Consoles, and other Electronics
    Replies: 61
    Latest Threads: 06-15-2008, 07:54 PM
  5. WTB: Shaw HD cablebox or PVR and Shaw internet Modem

    By Hanzo in forum Miscellaneous Buy/Sell/Trade
    Replies: 0
    Latest Threads: 04-07-2008, 08:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •