Quantcast
Fido/Rogers down? - Beyond.ca - Car Forums
Page 1 of 9 1 2 ... LastLast
Results 1 to 20 of 161

Thread: Fido/Rogers down?

  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    The Peoples Republic of Albertastan
    Posts
    5,245
    Rep Power
    12

    Default Fido/Rogers down?

    Had service fine all the way down the deerfoot and when I got to work it has been in and out. I cant call Fido on the phone.

    Anyone else on blackfoot with a Fido phone have intermittent service?
    Originally posted by adam c

    Line goes up, line goes down, line does squiggly things and fucks Alberta
    "The stone age didn't end because we ran out of stones"

  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Location
    Calgary, AB
    My Ride
    955
    Posts
    1,167
    Rep Power
    9

    Default

    Rogers says i've got full signal strength an connected to the 3g network, but i'm not getting any data. Last email update was about 8:49.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Calgary
    Posts
    3,699
    Rep Power
    12

    Default

    Originally posted by Crymson
    Rogers says i've got full signal strength an connected to the 3g network, but i'm not getting any data.
    same i had to switch to edge to pin and email................wtf

  4. #4
    Join Date
    May 2002
    Location
    Calgary
    Posts
    1,097
    Rep Power
    11

    Default

    No service at all @ 9th ave & 1 st SW
    Originally posted by max_boost
    Hey baller, any problem money can solve is no problem at all. Don't sweat it.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    The Peoples Republic of Albertastan
    Posts
    5,245
    Rep Power
    12

    Default

    okay good so it isnt just me.

    I put on 4.0 last night but it worked fine so I didnt think it was carrier settings or anything.
    Originally posted by adam c

    Line goes up, line goes down, line does squiggly things and fucks Alberta
    "The stone age didn't end because we ran out of stones"

  6. #6
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Calgary AB
    My Ride
    2020 Subaru Forester Sport
    Posts
    2,638
    Rep Power
    12

    Default

    Yah this morning couldn't sent a text message in evergreen, then 1 bar of service on the bus ride to Fish Greek Station, and then at the station a complete "no server" on the iphone. Resumed once i got to about Chinook and working now downtown.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Calgary
    My Ride
    A slow bike & an even slower car.
    Posts
    6,337
    Rep Power
    23

    Default

    Both GF and I don't have any service. We're in Woodbine.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Calgary, Alberta
    My Ride
    00 Honda CR-V, 02 IS300
    Posts
    2,188
    Rep Power
    13

    Default

    was having issues on blackfoot/glenmore as well on fido. Its fine now that I'm on site (Peter Lougheed).

  9. #9
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Calgary
    Posts
    444
    Rep Power
    0

    Default

    Originally posted by GQBalla


    same i had to switch to edge to pin and email................wtf
    Same...

    Everytime I switch to 3G it's SOS

  10. #10
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Calgary
    My Ride
    Ford F150
    Posts
    3,363
    Rep Power
    12

    Default

    im down in mckenzie lake and no service

  11. #11
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    NW Calgary
    Posts
    183
    Rep Power
    0

    Default

    no service here with rogers in DT

  12. #12
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Calgary
    Posts
    327
    Rep Power
    0

    Default

    I'm downtown. I'm showing full bars on 3G but nothing is working.

  13. #13
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    NE
    My Ride
    Ram 1500, '68 Camaro, KTM
    Posts
    1,506
    Rep Power
    12

    Default

    everything is working for me on EDGE, its just you 3G guys, buddy here in my office is having the same problem.

  14. #14
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Calgary
    Posts
    3,699
    Rep Power
    12

    Default

    Originally posted by cet
    I'm downtown. I'm showing full bars on 3G but nothing is working.
    switch to 2g (edge)

  15. #15
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    calgary.ab.ca
    My Ride
    E90M3 510 Wagon
    Posts
    7,660
    Rep Power
    26

    Default

    thank god... finally a day of no bbm's from the girlfriend hahaha

  16. #16
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Calgary
    My Ride
    300C srt8, Venza, F150, Expedition
    Posts
    1,435
    Rep Power
    10

    Default

    Full service in the NW - citadel
    Burn some serious rubber on your Wedding Night!!


    Renovating a home the hard way:
    http://propertysensei.wordpress.com/

  17. #17
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Calgary
    My Ride
    335d, GP2, P71
    Posts
    6,533
    Rep Power
    17

    Default

    I have full 5 bar service with 3G, no issues on Rogers iPhone 3G up here in the Hamptons.

  18. #18
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    The Peoples Republic of Albertastan
    Posts
    5,245
    Rep Power
    12

    Default

    can the iphone switch to edge?
    Originally posted by adam c

    Line goes up, line goes down, line does squiggly things and fucks Alberta
    "The stone age didn't end because we ran out of stones"

  19. #19
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Calgary/Alberta
    Posts
    1,230
    Rep Power
    8

    Default

    ^^ yes...


    settings > general > network > "Enable 3G" turn off

  20. #20
    Join Date
    May 2009
    Location
    Calgary AB
    My Ride
    Changes everyday...
    Posts
    277
    Rep Power
    0

    Default

    Mine's working, signals are full strength on iPhone in NE

Page 1 of 9 1 2 ... LastLast

Similar Threads

  1. Rogers/Fido 3G Down in Downtown Calgary?

    By SigmaRacing in forum Computers, Consoles, and other Electronics
    Replies: 2
    Latest Threads: 09-14-2010, 03:37 PM
  2. Replies: 2
    Latest Threads: 08-10-2010, 02:44 PM
  3. 470$ fido bill.. anyone having problems with fido?

    By dooman24 in forum Computers, Consoles, and other Electronics
    Replies: 15
    Latest Threads: 07-22-2006, 01:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •