Quantcast
Fido/Rogers down? - Page 8 - Beyond.ca - Car Forums
Page 8 of 9 FirstFirst ... 7 8 9 LastLast
Results 141 to 160 of 161

Thread: Fido/Rogers down?

  1. #141
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Homeless
    My Ride
    Blue Dabadee
    Posts
    7,935
    Rep Power
    69

    Default

    Quote Originally Posted by Xtrema View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Probably because they can't get a hold of someone on Rogers and thought their own telco f'd up.
    Or their own telco sucked and they were trying to roam on Rogers lol
    Originally posted by Thales of Miletus

    If you think I have been trying to present myself as intellectually superior, then you truly are a dimwit.
    Originally posted by Toma
    fact.
    Quote Originally Posted by Yolobimmer View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote

    guessing who I might be, psychologizing me with your non existent degree.

  2. #142
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Calgary
    My Ride
    N/A V8, TTV6, DOHC N/A V6
    Posts
    2,899
    Rep Power
    28

    Default

    Yeah down all day too.


    Any word?
    "The most merciful thing in the world, I think, is the inability of the human mind to correlate all its contents... some day the piecing together of dissociated knowledge will open up such terrifying vistas of reality, and of our frightful position therein, that we shall either go mad from the revelation or flee from the light into the peace and safety of a new Dark Age."

    -H.P. Lovecraft

  3. #143
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Calgary
    Posts
    2,327
    Rep Power
    18

    Default

    I am back online finally after being down all day.

  4. #144
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    BC with a 403 phone # for life yo
    Posts
    5,213
    Rep Power
    29

    Default

    My phone is now working. Got connectivity back after the end of my work day just as I reach my car in the parking lot. How convenient.

  5. #145
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    YYC
    Posts
    3,604
    Rep Power
    44

    Default

    Should have switched to lightspeed like @Mar .

  6. #146
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pallet Town
    Posts
    706
    Rep Power
    0

    Default

    Seems like it might have been an Ericsson software update.

    Just another reason to use Huawei, Chinese programmers know computer logic because they live in the matrix.
    Lake mead tier 2a shortage. 12 generator shutdown at Hoover Dam.

  7. #147
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Homeless
    My Ride
    Blue Dabadee
    Posts
    7,935
    Rep Power
    69

    Default

    But was freedom working today?
    Originally posted by Thales of Miletus

    If you think I have been trying to present myself as intellectually superior, then you truly are a dimwit.
    Originally posted by Toma
    fact.
    Quote Originally Posted by Yolobimmer View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote

    guessing who I might be, psychologizing me with your non existent degree.

  8. #148
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calgary, Alberta
    My Ride
    Bicycle
    Posts
    8,849
    Rep Power
    33

    Default

    Quote Originally Posted by killramos View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    But was freedom working today?
    Solid

  9. #149
    Join Date
    May 2004
    Location
    Calgary
    My Ride
    Ford, Acura, my wife's nerves
    Posts
    2,004
    Rep Power
    36

    Default

    Even Roger's Sportsnet went down for a bit during the Flames game tonight.
    Quote Originally Posted by rage2 View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    ...Last thing I want is someone reading my posts and losing their cock over it...
    Quote Originally Posted by Sugarphreak
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Meh, they all look like Jackie Chan to me
    Quote Originally Posted by ExtraSlow View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Which one has best efficacy at enlarging my dank?

  10. #150
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    YYC
    Posts
    3,604
    Rep Power
    44

    Default

    Quote Originally Posted by killramos View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    But was freedom working today?
    Not a blip in downntime.

  11. #151
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Homeless
    My Ride
    Blue Dabadee
    Posts
    7,935
    Rep Power
    69

    Default

    I picture that even if you used an iPhone on freedom. Your bubbles will still be green.
    Originally posted by Thales of Miletus

    If you think I have been trying to present myself as intellectually superior, then you truly are a dimwit.
    Originally posted by Toma
    fact.
    Quote Originally Posted by Yolobimmer View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote

    guessing who I might be, psychologizing me with your non existent degree.

  12. #152
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Calgary, Alberta
    My Ride
    2015 Hyundai Veloster
    Posts
    1,929
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by mr2mike View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Should have switched to lightspeed like @Mar .
    This sounds like more of a mobile telecom issue. Usually when something like this happens, it's only on certain hardware so you can get around it by temporarily forcing your phone to use older technology. In your SIM settings you can usually choose 3G, 4G or 5G (I hate that naming convention). Set it to one or the other and see if that fixes it.
    Originally posted by Go4Long
    or else what? you'll turn on the caps lock?
    you do realize this is the internet right? lol
    Originally posted by rob the knob
    mar, you are good guy at heart
    you must realize your limitations
    then you will be happy if you fine place in live
    Originally posted by blitz
    Jesus man, I know you like Transformers, but you need to get out more. No one should get this upset over a movie based on children's toys.

  13. #153
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    ES Art Room
    My Ride
    #SadLife
    Posts
    2,705
    Rep Power
    85

    Default

    Quote Originally Posted by Mar View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    This sounds like more of a mobile telecom issue. Usually when something like this happens, it's only on certain hardware so you can get around it by temporarily forcing your phone to use older technology. In your SIM settings you can usually choose 3G, 4G or 5G (I hate that naming convention). Set it to one or the other and see if that fixes it.
    It snowed yesterday and my cell battery was frozen. I didn't know what to do.

  14. #154
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    calgary
    My Ride
    CLK 55 / 2g Eclipse / EP3
    Posts
    4,423
    Rep Power
    21

    Default

    Rogers blaming Ericsson for an errant update on their hardware - there is no way they have a single point of failure like that can disrupt the entire continent. I think SHAW used a similar excuse some years ago for their outage (blamed cisco).

    Also the sheer amount of downtime indicates something much more serious.

  15. #155
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Calgary
    My Ride
    Unicycle
    Posts
    10,862
    Rep Power
    100

    Default

    Beastiality.
    Quote Originally Posted by rage2 View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    I almost shat myself after eating way too much at lunch with @killramos so ya, we can start the diaper thread now.

  16. #156
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pallet Town
    Posts
    706
    Rep Power
    0

    Default

    If I had to guess it might be some sort of root control. My fido tablet installed an app with icon that I did not download. It literally only has three apps on it too, POGO, Arknights and Spotify of which I keep it squeaky clean for smooth gameplay. Apps just don't install themselves and create icons on the screen spontaneously.
    Lake mead tier 2a shortage. 12 generator shutdown at Hoover Dam.

  17. #157
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Calgary
    My Ride
    F10M/ F87/NA2/W220/V90/E61/ E46ZHP
    Posts
    5,892
    Rep Power
    33

    Default

    sweet, looks like everyone is gonna get 20cents CREDIT for the down time we had to suffered through yesterday.

    https://www.reddit.com/r/Rogers/comm...ws_on_twitter/

  18. #158
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Victoria Park
    My Ride
    '16 FoRS, '09 UZN215, '90 Z32, '15 Grom
    Posts
    4,006
    Rep Power
    48

    Default

    Quote Originally Posted by Mar View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    This sounds like more of a mobile telecom issue. Usually when something like this happens, it's only on certain hardware so you can get around it by temporarily forcing your phone to use older technology. In your SIM settings you can usually choose 3G, 4G or 5G (I hate that naming convention). Set it to one or the other and see if that fixes it.
    Thanks for your valuable insight.

  19. #159
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Calgary, AB
    Posts
    1,237
    Rep Power
    28

    Default

    Quote Originally Posted by Team_Mclaren View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    sweet, looks like everyone is gonna get 20cents CREDIT for the down time we had to suffered through yesterday.

    https://www.reddit.com/r/Rogers/comm...ws_on_twitter/
    Don't forget the $3 downtime notification fee.

  20. #160
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Calgary
    My Ride
    F10M/ F87/NA2/W220/V90/E61/ E46ZHP
    Posts
    5,892
    Rep Power
    33

    Default

    Quote Originally Posted by suntan View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Don't forget the $3 downtime notification fee.
    that they charge users? you are probably right. so we actually come out behind

Page 8 of 9 FirstFirst ... 7 8 9 LastLast

Similar Threads

  1. Rogers/Fido 3G Down in Downtown Calgary?

    By SigmaRacing in forum Computers, Consoles, and other Electronics
    Replies: 2
    Latest Threads: 09-14-2010, 03:37 PM
  2. Replies: 2
    Latest Threads: 08-10-2010, 02:44 PM
  3. 470$ fido bill.. anyone having problems with fido?

    By dooman24 in forum Computers, Consoles, and other Electronics
    Replies: 15
    Latest Threads: 07-22-2006, 01:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •