Quantcast
400 bad request - Beyond.ca - Car Forums
Results 1 to 10 of 10

Thread: 400 bad request

  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    The Peoples Republic of Albertastan
    Posts
    5,218
    Rep Power
    11

    Default 400 bad request

    .
    Last edited by Cos; 12-30-2016 at 02:28 PM.
    Originally posted by adam c

    Line goes up, line goes down, line does squiggly things and fucks Alberta
    "The stone age didn't end because we ran out of stones"

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    calgary ab
    My Ride
    99 Blazer
    Posts
    261
    Rep Power
    0

    Default

    I've been gettingit on my pphone lots. Same thing clear cookies and its all good.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Elbonia
    My Ride
    Jeep of Theseus
    Posts
    6,442
    Rep Power
    17

    Default

    Same thing happens to me with some regularity, I delete the beyond.ca cookies and that fixes it.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    okotoks
    Posts
    260
    Rep Power
    0

    Default

    it was happening a lot on my android tablet, but only with the stock browser. recently stopped doing it on its own accord though...

  5. #5
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Calgary, Alta
    Posts
    1,175
    Rep Power
    11

    Default

    Been happening to me when using Chrome. Cleared cache, everything, still the same issue. So I tried with IE and it seems to be working. I rarely use IE though, so I rarely go on beyond anymore.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Calgary
    Posts
    86
    Rep Power
    0

    Default

    Get this in Chrome on my other computer, works fine in Firefox or IE but screw those so I visit occasionally from my laptop where it's working fine... for now.

  7. #7
    Join Date
    May 2004
    Location
    Calgary
    My Ride
    Sentra
    Posts
    1,477
    Rep Power
    10

    Default

    Chrome, clear forum cookies and it works again for me as well.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    The Peoples Republic of Albertastan
    Posts
    5,218
    Rep Power
    11

    Default

    .
    Last edited by Cos; 12-30-2016 at 02:18 PM.
    Originally posted by adam c

    Line goes up, line goes down, line does squiggly things and fucks Alberta
    "The stone age didn't end because we ran out of stones"

  9. #9
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    The Peoples Republic of Albertastan
    Posts
    5,218
    Rep Power
    11

    Default

    .
    Last edited by Cos; 12-28-2016 at 10:01 PM.
    Originally posted by adam c

    Line goes up, line goes down, line does squiggly things and fucks Alberta
    "The stone age didn't end because we ran out of stones"

  10. #10
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Back in Calgary! WOOT
    My Ride
    GD + GR WRB
    Posts
    2,659
    Rep Power
    12

    Default

    Chrome on MacBook Air gets this as well. Cleared cookies to no avail.
    Bought not built!

Similar Threads

  1. 400 Bad Request Error

    By JRSC00LUDE in forum Suggestion/Comment Box/Forum Related Stuff
    Replies: 40
    Latest Threads: 08-10-2014, 05:09 PM
  2. 404 Bad Request from mobile device

    By Redlined_8000 in forum Suggestion/Comment Box/Forum Related Stuff
    Replies: 2
    Latest Threads: 06-29-2013, 01:12 PM
  3. 400 Bad Request - Request Header Or Cookie Too Large - nginx/1.2.0

    By Grogador in forum Suggestion/Comment Box/Forum Related Stuff
    Replies: 1
    Latest Threads: 07-05-2012, 10:59 PM
  4. which lexus sc 400 0r gs 400 to buy

    By rollinv4l in forum General Car/Bike Talk
    Replies: 22
    Latest Threads: 10-13-2011, 03:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •