Quantcast
Same avatar popping up for me for several users? - Beyond.ca - Car Forums
Results 1 to 19 of 19

Thread: Same avatar popping up for me for several users?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    calgary
    My Ride
    Lariat
    Posts
    1,490
    Rep Power
    19

    Default Same avatar popping up for me for several users?

    Not sure what is happening when i look on beyond, but my avatar just changed to a guy snorkelling giving a thumbs up (without me changing my avatar) Then looking around the forums all other users are showing up with the same avatar with the exception of a few members. Any idea whats going on?
    _____ASP______

    current ski quiver:
    park, all mtn 181 ON3P Kartel 98
    park,all mtn: 181 Armada AR7
    big mtn, pow: 185 Armada JJ

  2. #2
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    YYC
    My Ride
    1 x E Class Benz
    Posts
    22,843
    Rep Power
    101

    Default

    Clear your browser cache.
    Originally posted by SEANBANERJEE
    I have gone above and beyond what I should rightfully have to do to protect my good name

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    .
    Posts
    2,653
    Rep Power
    22

    Default

    .
    Last edited by 01RedDX; 09-23-2020 at 03:02 PM.

  4. #4
    Join Date
    May 2009
    Location
    Saskatoon SK
    My Ride
    General Motors Competizione
    Posts
    1,058
    Rep Power
    46

    Default

    Originally posted by 01RedDX
    When I click on a user's profile button, I get "This user has not registered and therefore does not have a profile to view." When I click on a user's search button I get a jumble of old posts from different users. This only happens in Chrome and clearing the cache does not resolve it.
    Same for me. I can't see most people's avatars either, but some I can. I'm using Chrome also and clearing the cache hasn't helped.

    Edit: It works with Opera and Edge, just not Chrome.
    Last edited by SKR; 06-06-2016 at 09:40 PM.
    2007 GMC 2500 Duramax
    1981 GMC C1500 454

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calgarian Living in Edmonton
    My Ride
    93 240sx SE, 17 Infiniti Q50S, 2008 Highlander
    Posts
    6,557
    Rep Power
    27

    Default

    I had the same issue awhile back. Everyone was Star Wars avatars lol. I couldn't figure out the fix after clearing cache. It was with Mozilla Firefox. Ended up switching to Chrome and no issues since.
    Originally posted by GTS Jeff
    You know those bored stay at home moms who's entire lives revolve around driving their kids to soccer, various cleaning accessories, and worrying about neighbourhood rapists? The kind of people that watch the View and go "uh huh..." Those unfulfilled people who try to fill the void in their empty lives by writing whiny letters to the editor complaining about shit that no one really cares about?

    Well imagine if instead of writing that letter to the editor, she just posts on a car forum for car enthusiasts. That's Kritafo.

  6. #6
    Thaco's Avatar
    Thaco is offline sucks off little boys (ya, don't fuck with rage2 bitch!!!)
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Calgary
    My Ride
    Rage2
    Posts
    3,786
    Rep Power
    25

    Default

    yeah mine shows this chick for 90% of people, not that i mind.....
    Attached Images Attached Images
    User title molested by Rage2.

    Quote Originally Posted by rage2 View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    It's not the size that matters, it's the taste it leaves in your mouth.

    Quote Originally Posted by JRSC00LUDE
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    I say stupid shit all the time.
    ^^ Fact Checked

  7. #7
    Join Date
    May 2009
    Location
    Saskatoon SK
    My Ride
    General Motors Competizione
    Posts
    1,058
    Rep Power
    46

    Default

    I might change my avatar to that. She seems like a nice lady.
    2007 GMC 2500 Duramax
    1981 GMC C1500 454

  8. #8
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    YYC
    My Ride
    1 x E Class Benz
    Posts
    22,843
    Rep Power
    101

    Default

    Clear your cache. That seems to be fixing all the weird caching issues with Chrome.
    Originally posted by SEANBANERJEE
    I have gone above and beyond what I should rightfully have to do to protect my good name

  9. #9
    Join Date
    May 2009
    Location
    Saskatoon SK
    My Ride
    General Motors Competizione
    Posts
    1,058
    Rep Power
    46

    Default

    I must not know how to do it right. I go into history, and clear browsing data, and check off clear cache. That doesn't do anything.

    I wish software people would just have an "unfuck" button for dumb people like me. If something isn't working right, just click Unfuck and that'll fix it right up.
    2007 GMC 2500 Duramax
    1981 GMC C1500 454

  10. #10
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Lethbridge AB
    My Ride
    1994 Mustang, 2007 F150, 1991 Volvo 240 Wagon
    Posts
    839
    Rep Power
    8

    Default

    There should also be a "fuck up" button that the mods can press to discourage people of their choosing from posting.

    But yeah, thats basically how I cleared my cache and it worked for me.

    1994 Mustang - SBF swap in progress

  11. #11
    Thaco's Avatar
    Thaco is offline sucks off little boys (ya, don't fuck with rage2 bitch!!!)
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Calgary
    My Ride
    Rage2
    Posts
    3,786
    Rep Power
    25

    Default

    i knew it was a caching problem, funny thing is i tried IE and it came up the same... cleared my cache and it was fine, wasnt complaining, just contributing to the thread, thought it was amusing.. at first i only noticed it because my avatar had changed, i thought rage2 was fucking with me again.
    User title molested by Rage2.

    Quote Originally Posted by rage2 View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    It's not the size that matters, it's the taste it leaves in your mouth.

    Quote Originally Posted by JRSC00LUDE
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    I say stupid shit all the time.
    ^^ Fact Checked

  12. #12
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Calgary
    My Ride
    335d, FRS
    Posts
    6,943
    Rep Power
    25

    Default

    Cleared the cache on my phone and it fixed mine. Chrome on IPhone 6S+.

  13. #13
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    YYC
    My Ride
    1 x E Class Benz
    Posts
    22,843
    Rep Power
    101

    Default

    Try logging out and logging back in to see if it fixes the problem. I've identified the problem, something to do with our caching provider, but I've temporarily made a code change that may address this.
    Originally posted by SEANBANERJEE
    I have gone above and beyond what I should rightfully have to do to protect my good name

  14. #14
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Reality
    My Ride
    Is fun!
    Posts
    483
    Rep Power
    17

    Default

    I'm getting the same issues with profiles. Cleared cache, logged out and in again, still the same!

    rage2 - you are apparently not a registered user LOL

    Also getting "junk" search results - wrong user etc.

    And.....showing a different pic in my market place ad depending whether I access via desktop or iphone tried changing it (on desktop) but it's still the same (previous pic)?!

  15. #15
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Calgary
    My Ride
    Silverado
    Posts
    2,923
    Rep Power
    31

    Default

    shizzz going crazy for me again

  16. #16
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Calgary
    My Ride
    Silverado
    Posts
    2,923
    Rep Power
    31

    Default

    clearing cache is not fixing the issue.

  17. #17
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Unknown
    Posts
    1,157
    Rep Power
    0

    Default

    If you're using Chrome, try resetting it. If it doesn't work, you'll at least have removed some probable crap that's in there:

    https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=en

  18. #18
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    YYC
    My Ride
    1 x E Class Benz
    Posts
    22,843
    Rep Power
    101

    Default

    This is a cookie related issue. If you're having problems in Chrome, you can help me try and debug this problem.

    1. Navigate to the thread where you're having problems (pretty much any thread).

    2. Press F12. This opens up the session thingy. click on Network.

    3. Click refresh or hit F5.

    4. On the right side, you'll see the entire transaction. Scroll to the top to find the URL (either showthread.php or actual thread name). Click on it.

    5. Click on Headers (should already be clicked) and look under Request Headers. Expand it if it hasn't been expanded.

    6. Copy out the whole Cookie section in Request headers and PM it over to me.

    That should give me enough information to try and isolate which bad cookie is fucking you over.
    Originally posted by SEANBANERJEE
    I have gone above and beyond what I should rightfully have to do to protect my good name

  19. #19
    Join Date
    May 2002
    Location
    Okotoks North
    Posts
    3,846
    Rep Power
    101

    Default

    I had a disappearing avatar issue and I fixed it by going to the forums.beyond.ca cookies and nuking the userid cookie.

    I haven't encountered this same avatar for every user issue though but it may be related.
    ---

Similar Threads

  1. These dealerships, same owner? Same network?

    By ee2k in forum General Car/Bike Talk
    Replies: 11
    Latest Threads: 05-02-2012, 12:49 PM
  2. multiple people using the same avatar...

    By TACO.VIDAL in forum Suggestion/Comment Box/Forum Related Stuff
    Replies: 52
    Latest Threads: 03-12-2008, 01:53 PM
  3. Bowflex users/ex-users

    By LancerShelby in forum Health and Fitness
    Replies: 24
    Latest Threads: 11-30-2004, 11:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •