Quantcast
Apple Thread - Page 116 - Beyond.ca - Car Forums
Page 116 of 120 FirstFirst ... 106 115 116 117 ... LastLast
Results 2,301 to 2,320 of 2394

Thread: Apple Thread

  1. #2301
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Not the NE
    My Ride
    ‘Berta Special
    Posts
    4,868
    Rep Power
    23

    Default

    Have you contacted Apple?
    Originally posted by Thales of Miletus

    If you think I have been trying to present myself as intellectually superior, then you truly are a dimwit.
    Originally posted by Toma
    fact.

  2. #2302
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    YYC
    My Ride
    2 x E Class Benz
    Posts
    21,426
    Rep Power
    34

    Default

    Quote Originally Posted by ZMan2k2 View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    To further, movies are mislabeled. They seem to play in 4K, but in the info window, resolution is missing, wrong, or it says "Not Rated". Is this something Apple fixes on their end, because I've tried damn near everything.
    Ya I definitely don’t have the problem. That said my account is US so Canada might be different.
    Originally posted by SEANBANERJEE
    I have gone above and beyond what I should rightfully have to do to protect my good name

  3. #2303
    Join Date
    May 2003
    Location
    Calgary
    My Ride
    A big red Taco, '99 4Runner
    Posts
    1,288
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by killramos View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Have you contacted Apple?
    Yes I have. To this point, they've been no help.

  4. #2304
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Calgary
    My Ride
    WK2
    Posts
    213
    Rep Power
    0

    Default

    Anyone using their AirPods Pro successfully with Skype for Business or Teams (W10)? Googling shows most people having issues, but some report having success - albeit at the sacrifice of audio quality. Would be great to be able to use with iPhone and work laptop.

  5. #2305
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Cochrane, AB
    Posts
    1,844
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by 94CoRd View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Anyone using their AirPods Pro successfully with Skype for Business or Teams (W10)? Googling shows most people having issues, but some report having success - albeit at the sacrifice of audio quality. Would be great to be able to use with iPhone and work laptop.
    I am using pro's with both. The only PITA is that if they came from being connected to my phone, they wont auto connect to the laptop when opened. My jabra 65t set allows for more than one connection whereas the pro's dont.

  6. #2306
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Not the NE
    My Ride
    ‘Berta Special
    Posts
    4,868
    Rep Power
    23

    Default

    I use my AirPods Pro on teams every day. Seems to work just fine.

    I noticed one time there was a bug with the noise cancelling which would cause audio to cut if I made a noise, notably when I used my keyboard, but it was short lived and addressed itself. Also come to think of it that wasn’t teams that was a phone call.

    Typically I use my phone for audio with teams even if I’m at my desk.
    Originally posted by Thales of Miletus

    If you think I have been trying to present myself as intellectually superior, then you truly are a dimwit.
    Originally posted by Toma
    fact.

  7. #2307
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    calgary/AB
    My Ride
    On the look :)
    Posts
    654
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by ZMan2k2 View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    To further, movies are mislabeled. They seem to play in 4K, but in the info window, resolution is missing, wrong, or it says "Not Rated". Is this something Apple fixes on their end, because I've tried damn near everything.
    Are you running the feed through a receiver? If you are make sure the HDMI port to which you are connected supports 4K. I had a similar issue with one of my receivers and the setting for enabling the port to support 4K was buried in weird menu Option.

  8. #2308
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Calgary
    Posts
    10,028
    Rep Power
    22

    Default

    Quote Originally Posted by ganesh View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Are you running the feed through a receiver? If you are make sure the HDMI port to which you are connected supports 4K. I had a similar issue with one of my receivers and the setting for enabling the port to support 4K was buried in weird menu Option.
    If that's his issue, every single thing in the processing chain has to be 4K / HDCP 2.2 compatible including cables with proper bandwidth ratings.

    Some TV's also won't play HDR/wide color gamut stuff without enabling expanded color deep in the options menu.

  9. #2309
    Join Date
    May 2003
    Location
    Calgary
    My Ride
    A big red Taco, '99 4Runner
    Posts
    1,288
    Rep Power
    10

    Default

    Both things are done, Full UHD on the TV, and Enhanced in the receiver. Weird thing is, some things play 4k fine, I'd say about a 1/3 of my 4k library is screwed up.

  10. #2310
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Not the NE
    My Ride
    ‘Berta Special
    Posts
    4,868
    Rep Power
    23

    Default

    Tried hardwire to your tv as a test?
    Originally posted by Thales of Miletus

    If you think I have been trying to present myself as intellectually superior, then you truly are a dimwit.
    Originally posted by Toma
    fact.

  11. #2311
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    calgary / alberta
    My Ride
    VW R32 Turbo
    Posts
    614
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by 94CoRd View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Anyone using their AirPods Pro successfully with Skype for Business or Teams (W10)? Googling shows most people having issues, but some report having success - albeit at the sacrifice of audio quality. Would be great to be able to use with iPhone and work laptop.
    Quote Originally Posted by killramos View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    I use my AirPods Pro on teams every day. Seems to work just fine.

    I noticed one time there was a bug with the noise cancelling which would cause audio to cut if I made a noise, notably when I used my keyboard, but it was short lived and addressed itself. Also come to think of it that wasn’t teams that was a phone call.

    Typically I use my phone for audio with teams even if I’m at my desk.
    Yep, just use the Teams call-me function to your iPhone-paired AirPods. So many laptops have junk Bluetooth.
    Originally posted by sputnik
    Cell providers are the next Blockbuster video stores.

  12. #2312
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Not the NE
    My Ride
    ‘Berta Special
    Posts
    4,868
    Rep Power
    23

    Default

    Quote Originally Posted by cam_wmh View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Yep, just use the Teams call-me function to your iPhone-paired AirPods. So many laptops have junk Bluetooth.
    Or just install the teams app lol
    Originally posted by Thales of Miletus

    If you think I have been trying to present myself as intellectually superior, then you truly are a dimwit.
    Originally posted by Toma
    fact.

  13. #2313
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    calgary / alberta
    My Ride
    VW R32 Turbo
    Posts
    614
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by killramos View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Or just install the teams app lol
    But then you’d look like a pleb, with two logins on the attendees list.
    Originally posted by sputnik
    Cell providers are the next Blockbuster video stores.

  14. #2314
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    YYC
    My Ride
    2 x E Class Benz
    Posts
    21,426
    Rep Power
    34

    Default

    Quote Originally Posted by cam_wmh View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    But then you’d look like a pleb, with two logins on the attendees list.
    Not to mention compromising security by being unencrypted, which everyone bashed zoom for in that exact circumstance haha.
    Originally posted by SEANBANERJEE
    I have gone above and beyond what I should rightfully have to do to protect my good name

  15. #2315
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Not the NE
    My Ride
    ‘Berta Special
    Posts
    4,868
    Rep Power
    23

    Default

    Quote Originally Posted by rage2 View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Not to mention compromising security by being unencrypted, which everyone bashed zoom for in that exact circumstance haha.
    Teams on your phone is unencrypted?
    Originally posted by Thales of Miletus

    If you think I have been trying to present myself as intellectually superior, then you truly are a dimwit.
    Originally posted by Toma
    fact.

  16. #2316
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Calgary
    My Ride
    Two from Freemont
    Posts
    9,156
    Rep Power
    20

    Default

    I must be a total pleb. My audio is through USB gamer type headset on my windows desktop.

    I don't have a web cam on my home desktop so I use my iPad (muted audio) as my camera by connecting twice.

    Sometimes I feel like I work in a Call Center. lol
    My Tesla referral link: https://ts.la/moon14483

  17. #2317
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    YYC
    My Ride
    2 x E Class Benz
    Posts
    21,426
    Rep Power
    34

    Default

    Quote Originally Posted by killramos View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Teams on your phone is unencrypted?
    No. This is using the call me feature where the voice call goes over phone networks. After all the zoom backlash, that was the problem with their unencrypted calls. Zoom now shows a warning if any attendees are connected to phone network that the audio may be insecure because of it.

    Basically, people bitching about stupid shit.
    Originally posted by SEANBANERJEE
    I have gone above and beyond what I should rightfully have to do to protect my good name

  18. #2318
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Calgary AB
    My Ride
    S4
    Posts
    2,511
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by killramos View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Or just install the teams app lol
    Ya no shit haha. The app is so good, it's better than the desktop version.

    Someone told me Teams was designed as a mobile app (rather than a computer app), which is why it works so well on phones. No idea if it's true, but it wouldn't surprise me.

  19. #2319
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    YYC
    My Ride
    2 x E Class Benz
    Posts
    21,426
    Rep Power
    34

    Default

    Quote Originally Posted by cjblair View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Ya no shit haha. The app is so good, it's better than the desktop version.

    Someone told me Teams was designed as a mobile app (rather than a computer app), which is why it works so well on phones. No idea if it's true, but it wouldn't surprise me.
    WebEx, Zoom, everything runs great on mobile. All except Google Meets. Still a POS regardless of platform.
    Originally posted by SEANBANERJEE
    I have gone above and beyond what I should rightfully have to do to protect my good name

  20. #2320
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Calgary
    My Ride
    rally pig
    Posts
    2,362
    Rep Power
    8

    Default

    out of curiosity but do you guys use an antivirus on your mac and which one would you recommend?

    not running one on mine, frequent the same websites, have adguard installed on my browsers and use opendns.

Page 116 of 120 FirstFirst ... 106 115 116 117 ... LastLast

Similar Threads

  1. FS- Kensington travel plug adaptor, Apple keyboard/mouse, Apple Powerbook plug

    By RawB8figure in forum Computer Hardware & Peripherals
    Replies: 7
    Latest Threads: 12-12-2007, 10:58 PM
  2. FS: Latest 15 inch Apple Powerbook, w/Apple Care 2gigs of ram - $1400

    By overjoyed in forum Computer Hardware & Peripherals
    Replies: 4
    Latest Threads: 03-03-2007, 02:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •