Quantcast
Official New Forum Software Bug and Suggestions Tracker - legendboy is wrong - Page 11 - Beyond.ca - Car Forums
Page 11 of 11 FirstFirst ... 10 11
Results 201 to 209 of 209

Thread: Official New Forum Software Bug and Suggestions Tracker - legendboy is wrong

  1. #201
    Join Date
    May 2002
    Location
    Calgary
    My Ride
    6.7 CUMMINS
    Posts
    4,712
    Rep Power
    22

    Default

    have not read this thread


    bug?: mods can not edit a thread title, well we can edit and save but it does not update the page or thread title
    Machining, Fabricating, Welding etc.

  2. #202
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    YYC
    My Ride
    2 x E Class Benz
    Posts
    20,780
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by legendboy View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    have not read this thread


    bug?: mods can not edit a thread title, well we can edit and save but it does not update the page or thread title
    Go change this thread title back.
    Originally posted by SEANBANERJEE
    I have gone above and beyond what I should rightfully have to do to protect my good name

  3. #203
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Edmonton area
    My Ride
    Has wheels
    Posts
    574
    Rep Power
    13

    Default

    Tried posting a photo in the daily car photo thread, keep getting an error saying failed.


    Trying to do it same way, uploading from computer?

  4. #204
    Join Date
    May 2006
    Location
    S.E. (not the drrty south)
    My Ride
    Blandness
    Posts
    6,967
    Rep Power
    24

    Default

    Quote Originally Posted by bruceod View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Tried posting a photo in the daily car photo thread, keep getting an error saying failed.


    Trying to do it same way, uploading from computer?
    It fails for me on mobile as well. I think it's the resolution size on my phone's camera (3096x5504), I reduce them to a normal 480/680 size and it works fine.

  5. #205
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Technically the NE
    My Ride
    C63S
    Posts
    3,989
    Rep Power
    16

    Default

    I’ve found Live Photo’s sometimes fuck up. Remove the live and works fine.
    Originally posted by Thales of Miletus

    If you think I have been trying to present myself as intellectually superior, then you truly are a dimwit.
    Originally posted by Toma
    fact.

  6. #206
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Edmonton area
    My Ride
    Has wheels
    Posts
    574
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by Tik-Tok View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    It fails for me on mobile as well. I think it's the resolution size on my phone's camera (3096x5504), I reduce them to a normal 480/680 size and it works fine.
    Quote Originally Posted by killramos View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    I’ve found Live Photo’s sometimes fuck up. Remove the live and works fine.
    I'll look into that, thanks!

  7. #207
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    YYC
    My Ride
    2 x E Class Benz
    Posts
    20,780
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by Tik-Tok View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    It fails for me on mobile as well. I think it's the resolution size on my phone's camera (3096x5504), I reduce them to a normal 480/680 size and it works fine.
    I probably set it to iPhone max res lol. I’ll fix that now.

    Edit - could have been a file size limitation. I upped it to 5mb. Resolution is auto scaled down to max 1024x640. Give it a try and let me know.
    Originally posted by SEANBANERJEE
    I have gone above and beyond what I should rightfully have to do to protect my good name

  8. #208
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Edmonton area
    My Ride
    Has wheels
    Posts
    574
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by rage2 View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    I probably set it to iPhone max res lol. I’ll fix that now.

    Edit - could have been a file size limitation. I upped it to 5mb. Resolution is auto scaled down to max 1024x640. Give it a try and let me know.
    Still no dice

    Edit: picture size 5.43mb and res 3456x3456. Just the factory settings on my oneplus6

    So same reason why it likely isn't as Tik-Tok mentioned.
    Last edited by bruceod; 06-15-2019 at 11:40 PM.

  9. #209
    Join Date
    May 2006
    Location
    S.E. (not the drrty south)
    My Ride
    Blandness
    Posts
    6,967
    Rep Power
    24

    Default

    Quote Originally Posted by rage2 View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    I probably set it to iPhone max res lol. I’ll fix that now.

    Edit - could have been a file size limitation. I upped it to 5mb. Resolution is auto scaled down to max 1024x640. Give it a try and let me know.
    Still not for me either, but I just looked at my phone photo's and they're usually around 7mb, so that's probably why.

Page 11 of 11 FirstFirst ... 10 11

Similar Threads

  1. Bug Reports v2.1 - Email bug reports please!

    By rage2 in forum Suggestion/Comment Box/Forum Related Stuff
    Replies: 7
    Latest Threads: 03-15-2005, 07:00 PM
  2. Replies: 1
    Latest Threads: 05-01-2004, 01:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •