Quantcast
Official Cryptocurrency Trading Thread - Page 34 - Beyond.ca - Car Forums
Page 34 of 37 FirstFirst ... 24 33 34 35 ... LastLast
Results 661 to 680 of 733

Thread: Official Cryptocurrency Trading Thread

  1. #661
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Calgary, Alberta
    My Ride
    00 Honda CR-V, 02 IS300
    Posts
    2,188
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by taemo View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    curious to hear how many runs some mining rig here?

    I also started mining recently with NiceHash.

    3060ti on my main rig pulling ~60MH/s
    have an old computer with 1 PCI-E 16x and 2 PCIE 1x, currently have a 1060 pulling ~22MH/s, hoping to get another 1060 in the next couple of days while waiting for my 3060ti pre-orders.

    not looking to run a 6-12 gpu rigs, doing this mostly as side hobby with my dad since he's the one into cryptocurrency unless he wants to mine more
    Started almost a month ago on Nicehash with both computers since they can just sit there and do it while I'm not using them.

    HTPC/Plex/Controller games rig in the living room on 4K TV (i7 3770K, Gigabyte GTX1080, Thermaltake Core V1 case):
    1080 AB.jpg

    Main PC/Sim VR/Keyboard+Mouse gaming rig (Ryzen 3 3100, Gigabyte RTX3070, CoolerMaster NR200P case):
    3070AB.jpg


    3070 running where I want it. 1080 could use a bit more tuning, and to be put in a much better case for airflow. 1080 will eventually get replaced with a 3060ti or 3070 not for mining purposes, but to bump up resolution on the TV.
    Last edited by CivicDXR; 02-11-2021 at 01:07 PM.

  2. #662
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Calgary
    My Ride
    rally pig
    Posts
    2,381
    Rep Power
    10

    Default

    picked up my 2nd 1060 today and didnt win the VRAM lottery, this Asus Dual 1060 has Hynix RAMs which sucks for mining.
    only getting 17.5 MH/s and from what I read it cant go over 20 MH/s whereas the single fan EVGA that I got is running almost 23 MH/s no problem

    just waiting for the 3060Ti to come in stock

  3. #663
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    YYC
    My Ride
    06 S2000
    Posts
    4,889
    Rep Power
    14

    Default

    Plex/lab server rig (Z820) w/ 1070 SC



    3700x/3080 Gaming rig

    Quote Originally Posted by heavyfuel View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    That's why I just say I have a 4" dick and lift weights to make up for it.

  4. #664
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Calgary
    My Ride
    rally pig
    Posts
    2,381
    Rep Power
    10

    Default

    ^Xeon can still farm with Monero? tempted to borrow some of the work servers now haha.

    was just reading about 3080s and VRM getting up to 110C when mining, are you monitoring yours?
    Last edited by taemo; 02-11-2021 at 10:00 PM.

  5. #665
    Join Date
    May 2010
    Location
    Calgary,AB
    My Ride
    2015 Kia Forte5 SX
    Posts
    934
    Rep Power
    8

    Default

    How much is your power bill increased by each month?

    I started nicehash on my 2070 super tonight it’s saying estimated 4.90usd per day.

  6. #666
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Calgary
    My Ride
    rally pig
    Posts
    2,381
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by nzwasp View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    How much is your power bill increased by each month?

    I started nicehash on my 2070 super tonight it’s saying estimated 4.90usd per day.
    rough calculation of 500W running 24/7 at 6.4c rate is around 24$/month
    https://www.inchcalculator.com/elect...st-calculator/

    a rig with a single gpu mining should be using only 200-300w.
    my mining rig with 2x 1060s are pulling 250w from the wall
    Last edited by taemo; 02-11-2021 at 10:26 PM.

  7. #667
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Cowtown
    My Ride
    10' 4Runner SR5
    Posts
    5,855
    Rep Power
    23

    Default

    Is mining pretty limited by the gpu you use? My poor rtx 970 ssc is probably not the best lol
    Follow me on Instagram and Facebook!

  8. #668
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Calgary
    My Ride
    rally pig
    Posts
    2,381
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by msommers View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Is mining pretty limited by the gpu you use? My poor rtx 970 ssc is probably not the best lol
    says 0.43CAD$/day or 13.05$/month if you still want to haha
    https://www.nicehash.com/profitabili...nvidia-gtx-970

    keep your eyes open for 1060 6GB in the used market, if you manage to snag them around $200 you can recuperate the cost in 2-3 months easily at current earning rate.

  9. #669
    Join Date
    May 2010
    Location
    Calgary,AB
    My Ride
    2015 Kia Forte5 SX
    Posts
    934
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by taemo View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    rough calculation of 500W running 24/7 at 6.4c rate is around 24$/month
    https://www.inchcalculator.com/elect...st-calculator/

    a rig with a single gpu mining should be using only 200-300w.
    my mining rig with 2x 1060s are pulling 250w from the wall
    It’s not really 6.4c. If you factor all the other power riders and distribution charges the real rate will be around 15c

  10. #670
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    AB
    Posts
    48
    Rep Power
    0

    Default

    I got scammed by another Beyond member. Please if any one knows any information that could help, please contact me (PM).
    https://forums.beyond.ca/threads/414...47#post4950247

  11. #671
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    YYC
    My Ride
    06 S2000
    Posts
    4,889
    Rep Power
    14

    Default

    Quote Originally Posted by taemo View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    ^Xeon can still farm with Monero? tempted to borrow some of the work servers now haha.

    was just reading about 3080s and VRM getting up to 110C when mining, are you monitoring yours?
    The xeon isn't making much, and for some reason, I can only get one core to mine. The other sits idle. It earns me ~$0.50/day.

    I would be worried about the VRM, but I'm not hitting any temp throttling (according to GPU-Z), the card doens't often go over 59*, and I have my rig sitting in the basement, so I'm not overly worried. I did a bunch of reading into VRM thermal throttling, and monitored it for a while, but I never saw any, and I didn't want to immediately tear the card apart to put in some new thermal pads.
    Quote Originally Posted by heavyfuel View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    That's why I just say I have a 4" dick and lift weights to make up for it.

  12. #672
    Join Date
    May 2010
    Location
    Calgary,AB
    My Ride
    2015 Kia Forte5 SX
    Posts
    934
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by taemo View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    says 0.43CAD$/day or 13.05$/month if you still want to haha
    https://www.nicehash.com/profitabili...nvidia-gtx-970

    keep your eyes open for 1060 6GB in the used market, if you manage to snag them around $200 you can recuperate the cost in 2-3 months easily at current earning rate.
    For some reason on the nicehash mining dashboard its showing my payout in euros. I already changed my service area to sanjose seems by default it was on amsterdam.

    I am pretty sure I have a 1060 6GB sitting in a computer in my basement not even doing anything.

    Currently getting 47MH/s on my gaming pc. Im unsure why the algorithm changes - I looked at it this morning and it was using dagger hashimoto at 38 MH now its changed to Octopus and getting 47.
    Last edited by nzwasp; 02-12-2021 at 10:40 AM.

  13. #673
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    YYC
    My Ride
    06 S2000
    Posts
    4,889
    Rep Power
    14

    Default

    It automatically swaps to most profitable based on the benchmarks.
    Currency is separate from the region. The region is where the server is based that will issue you jobs.
    Quote Originally Posted by heavyfuel View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    That's why I just say I have a 4" dick and lift weights to make up for it.

  14. #674
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Calgary
    My Ride
    rally pig
    Posts
    2,381
    Rep Power
    10

    Default

    have you guys tried the new QuickMiner?
    v0.3.0.6 has the OCTune option that apparently works well with RTX 2000s and 3000s.
    https://www.reddit.com/r/NiceHash/co...e_information/

    tried QM with my 2x1060 and ended up with less hash rate with same afterburner settings, 40MH vs 37MH
    hoping to try QM with my 3060Ti later tonight

  15. #675
    Join Date
    May 2010
    Location
    Calgary,AB
    My Ride
    2015 Kia Forte5 SX
    Posts
    934
    Rep Power
    8

    Default

    Is there anyway in windows to determine how much watts your power supply is requiring without using some sort of meter.
    All I hear next to me is the fans running - however the sound is still less than the sound of my gaming laptop running any game.

    Edit: I didnt notice that the miner tells you the Wattage in the process. Its pulling 153W
    Last edited by nzwasp; 02-12-2021 at 12:11 PM.

  16. #676
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Calgary
    My Ride
    rally pig
    Posts
    2,381
    Rep Power
    10

    Default

    bought one of these years ago and has been a great investment
    https://www.amazon.ca/MegaPower-Moni...%2C205&sr=8-13

    I've never seen a way to see actual power being drawn from the wall on a computer.

    GPU-Z will give you the power consumed for each videocard plugged in your machine, almost same reading as you are getting from Excavator and rest of your PC will typically be using around 100W

  17. #677
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Calgary, AB
    My Ride
    Ford F150
    Posts
    432
    Rep Power
    0

    Default

    NiceHash puts me at $1/day. Double meat subs once per month
    I can eat more hot wings than you.

  18. #678
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    YYC
    My Ride
    06 S2000
    Posts
    4,889
    Rep Power
    14

    Default

    Quote Originally Posted by taemo View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    have you guys tried the new QuickMiner?
    v0.3.0.6 has the OCTune option that apparently works well with RTX 2000s and 3000s.
    https://www.reddit.com/r/NiceHash/co...e_information/

    tried QM with my 2x1060 and ended up with less hash rate with same afterburner settings, 40MH vs 37MH
    hoping to try QM with my 3060Ti later tonight
    I swapped my 1070 rig to it, only to realize it doesn't autotune 1000 series cards. It only works on excavator, from what I understood, and I'm getting more out of Phoenix/NBminer right now, so I'm reluctant to swap.
    Quote Originally Posted by heavyfuel View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    That's why I just say I have a 4" dick and lift weights to make up for it.

  19. #679
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Calgary
    My Ride
    rally pig
    Posts
    2,381
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by LilDrunkenSmurf View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    I swapped my 1070 rig to it, only to realize it doesn't autotune 1000 series cards. It only works on excavator, from what I understood, and I'm getting more out of Phoenix/NBminer right now, so I'm reluctant to swap.
    interesting, did you manually benchmark it?
    my NHM always defaults to Excavator, but might give Phoenix NBMiner.

    on my main rig I might start using NHQM though once I know it works well with my 3060Ti for security/privacy reasons.

  20. #680
    Join Date
    May 2010
    Location
    Calgary,AB
    My Ride
    2015 Kia Forte5 SX
    Posts
    934
    Rep Power
    8

    Default

    Everyone in Calgary must be spinning up rigs - theres essentially no stock of any gpu in memory express or bestbuy in calgary

Page 34 of 37 FirstFirst ... 24 33 34 35 ... LastLast

Similar Threads

  1. Stupid cryptocurrency question - how are coins "lost?"

    By ExtraSlow in forum Computers, Consoles, and other Electronics
    Replies: 6
    Latest Threads: 11-11-2017, 07:20 PM
  2. Technical Trading / Swing Trading

    By S2kpwr in forum Real Estate / Finance
    Replies: 2
    Latest Threads: 11-30-2011, 05:24 PM
  3. Stock Trading Thread

    By sputnik in forum Society / Law / Current Events / Politics
    Replies: 69
    Latest Threads: 11-30-2004, 11:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •