Quantcast
my car is now a pirate....help me see again!!! - Beyond.ca - Car Forums
Results 1 to 13 of 13

Thread: my car is now a pirate....help me see again!!!

  1. #1
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Seattle, WA. USA
    My Ride
    91 MR2 turbo
    Posts
    252
    Rep Power
    0

    Default my car is now a pirate....help me see again!!!

    my driver side headlight is out on my G3 teg. I know it's not the bulb cuz i checked it and it's not the plug that plugs into the bulb cuz i relaced that with a new one. and i know it's not the fuse cuz the other side works.

    what could be wrong with it?
    do i have to replace the whole wireing harness or what cuz it's pissing me off.

    someone help!

  2. #2
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Calgary
    My Ride
    335i
    Posts
    8,873
    Rep Power
    26

    Default

    Each headlight has a fuse. That means, there are four fuses for the four headlights.
    Original Post NAZI Moderated


    Originally posted by r3cc0s
    Felon or Mistermeiner

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Calgary
    My Ride
    85 E30, 98 540I
    Posts
    101
    Rep Power
    0

    Default

    it happened to me to all i did was bang it a bit and it worked
    sig deleted by moderator, click here for info

  4. #4
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Calgary
    My Ride
    One from Affalterbach and Louisville
    Posts
    9,006
    Rep Power
    27

    Default

    Left and right side may not necessarily have the same fuse.

    Did you swap the left bulb to the right side to see if it really works? I don't know how you would tell if a bulb is good just by looking at it.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Seattle, WA. USA
    My Ride
    91 MR2 turbo
    Posts
    252
    Rep Power
    0

    Default

    yes i did switch the bulbs aroudn to see if it is broken or not and it's not. i even switched it twice in 2 different days and still not working.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Seattle, WA. USA
    My Ride
    91 MR2 turbo
    Posts
    252
    Rep Power
    0

    Default

    Originally posted by Weapon_R
    Each headlight has a fuse. That means, there are four fuses for the four headlights.
    i looked at the fuse box and i only see one fuse for Head Light,
    labled 40A

  7. #7
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Calgary
    My Ride
    One from Affalterbach and Louisville
    Posts
    9,006
    Rep Power
    27

    Default

    check the wiring harness...

  8. #8
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Calgary
    My Ride
    335i
    Posts
    8,873
    Rep Power
    26

    Default

    Unless we have different setups, there are 4 10a fuses. Can someone confirm this? I don't understand why they'd make one fuse control all 4 lights...
    Original Post NAZI Moderated


    Originally posted by r3cc0s
    Felon or Mistermeiner

  9. #9
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Seattle, WA. USA
    My Ride
    91 MR2 turbo
    Posts
    252
    Rep Power
    0

    Default

    i dunno what year integra do you have? i have a 99 integra

    on my friend's cl he has 2 20a fuses. i told him i have ONE 40A fuse and he didnt believe me till he looked.

    ya i know it's weird.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Calgary
    My Ride
    One from Affalterbach and Louisville
    Posts
    9,006
    Rep Power
    27

    Default

    That is fuxored.

    It should at least be seperated by left and right and not necessarily high beam low beam.

    Park light could all be on 1 fuse, but not the headlights. Are you sure you looked at the headlights and not the park lights.

    Take out that 40A fuse and see what doesn't work anymore.

    Just a suggesstion.

  11. #11
    Join Date
    May 2002
    Location
    the C-spot
    My Ride
    O.P.P.
    Posts
    3,216
    Rep Power
    21

    Default

    Check to see if the non-working socket has any corrosion in it. If this is the case, you'd have to splice-in a new socket.

  12. #12
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Calgary
    Posts
    926
    Rep Power
    17

    Default

    in my old GTP all the lights were on one faulty fuse... one night on my way home from Banff ALL my lights powered off...interior too.... scared the PISS out of me

  13. #13
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Calgary
    My Ride
    One from Affalterbach and Louisville
    Posts
    9,006
    Rep Power
    27

    Default

    did you want to cry?

    just kidding.

Similar Threads

  1. Replies: 48
    Latest Threads: 11-03-2003, 01:21 AM
  2. and now the interior is almost done... for now!

    By bol in forum Cars, Bikes, Machines
    Replies: 22
    Latest Threads: 02-07-2003, 11:36 AM
  3. What color? l(ets try this again I have pics now)

    By Clem in forum General Car/Bike Talk
    Replies: 9
    Latest Threads: 09-28-2002, 07:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •