Quantcast
Bad Request (Invalid Hostname) - Beyond.ca - Car Forums
Results 1 to 7 of 7

Thread: Bad Request (Invalid Hostname)

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Calgary
    Posts
    488
    Rep Power
    0

    Default Bad Request (Invalid Hostname)

    When going to beyond.ca I get: Bad Request (Invalid Hostname)
    forums.beyond.ca works.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Calgary
    My Ride
    CTS-V, DMax, P71
    Posts
    6,328
    Rep Power
    15

    Default

    Same, mines been like this for about a month.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sidewall
    My Ride
    Sidewall
    Posts
    7,725
    Rep Power
    41

    Default

    They were talking about taking down the main page a while ago. I assume they did?

  4. #4
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Calgary
    My Ride
    Fiesta ST
    Posts
    946
    Rep Power
    9

    Default

    beyond.ca takes me to the home page currently. I don't even know the last time I went to that page as I always just go to forums.beyond.ca
    Nolan

  5. #5
    Join Date
    May 2002
    Location
    Calgary, Alberta
    My Ride
    (maah raahde)
    Posts
    5,820
    Rep Power
    23

    Default

    @rage2 , you need to add a port 80 redirect to 443 or https://forums.beyond.ca

    http://beyond.ca gives you the bad request
    http://www.beyond.ca redirects to https://www.beyond.ca
    https://beyond.ca redirects to https://forums.beyond.ca

  6. #6
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Alberta
    My Ride
    3.5L 7th Gen Accord
    Posts
    214
    Rep Power
    0

    Default

    https://forums.beyond.ca/threads/410...alid-Hostname)

    Made the same thread last year... looks like about the same time. Wonder if something 'expired'. It has been happening again on the iphone for me as well.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Calgary, Alberta, Canada, North America, Earth, The Milky Way . . .
    Posts
    1,860
    Rep Power
    10

    Default typing in beyond.ca...

    gets me this
    Untitled.jpg

    Whereas a while ago, typing that in used to direct me to forums.beyond.ca without issue.

    Are you able to fix it so it does that again?

Similar Threads

  1. Bad Request (Invalid Hostname)

    By triplep in forum Suggestion/Comment Box/Forum Related Stuff
    Replies: 4
    Latest Threads: 07-17-2019, 07:12 AM
  2. 400 Bad Request - Request Header Or Cookie Too Large - nginx/1.2.0

    By Grogador in forum Suggestion/Comment Box/Forum Related Stuff
    Replies: 1
    Latest Threads: 07-05-2012, 10:59 PM
  3. Ticket is invalid on a technicality?

    By elm3100 in forum Society / Law / Current Events / Politics
    Replies: 28
    Latest Threads: 09-03-2009, 03:59 PM
  4. Help! Invalid navigation error

    By buddha3569 in forum Computers, Consoles, and other Electronics
    Replies: 1
    Latest Threads: 03-25-2007, 10:41 PM
  5. Invalid bitmap?

    By Shaolin in forum Computers, Consoles, and other Electronics
    Replies: 2
    Latest Threads: 01-27-2005, 12:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •